Στο Little Cotton House πετύχαμε μία σημαντική συνεργασία με δύο αγαπημένες ισπανικές εταιρείες, την "Boboli" και την "Agatha Ruiz De La Prada"!
Τα ρούχα για παιδιά πρέπει να είναι διασκεδαστικά και άνετα, και αυτή η συνεργασία μας, φέρνει ακριβώς αυτό το συναίσθημα στη Θεσσαλονίκη & στην Καλαμαριά.

Η Boboli είναι γνωστή για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της, ο οποίος συνδυάζει την άνεση με το στυλ. Η συλλογή τους για παιδιά είναι μια από τις πιο ποικίλες και ποιοτικές στην αγορά.
Από την άλλη πλευρά, η Agatha Ruiz De La Prada είναι γνωστή για τα φωτεινά χρώματα, τα παιχνιδιάρικα σχέδια και την μοναδική αισθητική που προσφέρει.
Τώρα, αυτές οι δύο εταιρείες, μέσω του Little Cotton House, θα σας προσφέρουν τον καλύτερο συνδυασμό του ισπανικού σχεδιασμού και της ελληνικής αγοράς.

Στο Little Cotton House, ως γονείς γνωρίζουμε τις ανάγκες σας, καθώς και των παιδιών σας και προσφέρουμε μια εκλεκτική συλλογή προϊόντων που συνδυάζουν την ποιότητα με το στυλ.
Από τα πιο χαρούμενα φορέματα μέχρι τα πιο άνετα παιδικά ρούχα, θα βρείτε τα αγαπημένα
κομμάτια για τα μικρά σας αστέρια.

Με αυτήν τη νέα συνεργασία, προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας, με ρούχα με 100% βαμβάκι και οργανικό βαμβάκι.
Από ρούχα που είναι άνετα για καθημερινή χρήση έως και εκπληκτικά σύνολα για ειδικές περιστάσεις!

Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας ή το κατάστημά μας σήμερα για να δείτε την πλούσια συλλογή μας από "Boboli" και "Agatha Ruiz De La Prada".
Αφήστε τα παιδιά σας να εκφράσουν το στυλ τους με τα πιο όμορφα κομμάτια παιδικής μόδας που μπορείτε να βρείτε στη Θεσσαλονίκη & στην Καλαμαριά!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες συναρπαστικές προσθήκες και τάσεις στον κόσμο της παιδικής μόδας μέσω του Little Cotton House!